banner

Udflugtsmål Belgien

Parken Annevoie
Midt imellem Namur og Dinant ligger denne smukke park. Der er forskellige afsnit i haven, vandhaver, blomster haver og meget andet - en flot park, selv i regnvejr.
Annevoie
Laveaux-Ste-Anne Lavaux-Ste-Anne
10 km vest for Dinant ligger denne lille perle af et slot. Omgivelser er flotte, men det er turen inde i slottet som vi specielt kan anbefale. Historien om dette slot fortælles på en meget spændende måde.
Klosteret Maredsous
Et benediktinerkloster hvor der stadig bor munke. Stort og flot. Vi spurgte efter en engelsksproget guide til rundturen, og vi fik en guide helt for os selv. De fleste andre her taler enten flamsk eller fransk. Det var en spændende tur, og fik alt muligt at vide om munkenes hverdag, både før og nu.
Maredsous
Sejltur fra Dinant Sejltur fra Dinant.
Fra Dinant er der mulighed for mange forskellige ture. Vi tog den helt lange, men en kortere tur kan anbefales, da den flottest del af turen er lige syd for Dinant. En flot tur, og dejligt at sidde på båden og nyde landskabet der "sejler forbi".
Chateau de Veves
Et lille eventyr slot et par km vest for Dinant. Man føler sig hensat til et eventyr når man vandrer rundt i dette lille charmerende slot.
Chateaux de Veves
nisramont dæmningen Nisramont dæmningen
18 km fra La Roche en Ardenne ligger denne dæmning. Værd at besøge hvis man er i nærheden.