banner

 

Anse du Brick - camping ved Cherbourg i Normandiet

En rigtig flot campingplads, som er med "Les Castels Camping" og den har 4 stjerner. Pladsen ligger i flere etager og fra den øverste er rigtig mange flotte udsigter over havet og bugten.

Man får en fin velkomst i receptionen, vi havde booket og betalt hjemmefra, så vi brugte ikke mange minutter. Da de hørte vores navn og at vi var fra Danmark, så fik vi straks at vide på hvilket nummer vi skulle bo og at alt var iorden. Senere fandt vi ud af at vi nok var de eneste fra Danmark i den uge, så det var nemt at vide hvem vi var.

Camping Anse du Brick I receptionen ligger der også rigtig mange brochurer om omegnen, så vi forsynte os godt. Der er også mulighed for Internet adgang i receptionen eller på pladsens restaurant.

 

her er vores standplads - 11a - med en flot udsigt over pladsen og havet. Til den anden side var der udsigt til bakkerne bag ved campingpladsen. Det var dejligt at sidde her på pladsen og nyde udsigten.

Camping Anse du BrickCamping Anse du Brick
Flere aftener var der en flot solnedgang.
Camping Anse du Brick
Camping Anse du Brick
Lidt indtryk fra pladsen - hvis man skal bo på den nordlige del af Contentin halvøen, så den denne plads varmt anbefales. Book evt. en plads med havudsigt og nyd opholdet.
Camping Anse du Brick
Camping Anse du Brick
Camping Anse du Brick
Camping Anse du Brick
Camping Anse du Brick
Camping Anse du Brick
   
   
Camping Anse du Brick

Den berømte telefonsten - det var det eneste sted på pladsen der var mobiltelefondækning, så stenen blev flittig brugt. Det var vigtigt at stå op på stenen, så var dækningen super, men gik man ned på vejen, så var det ikke så godt.

Pladsen havde heller ikke meget tv eller radiodækning så hvis man vil se fjernsyn her så tag selv filmen med.

   
En lækker aftensmad nydes på pladsen - rigtig fransk, nemlig en fois gras til forret og creme brulee til dessert. Vinen var også fransk en Alsace Risling og hovedretten var alm god grillmad. Ja det er jo dejligt at have en god kok med på ferie..... Camping Anse du Brick
   
   
Camping Anse du Brick Sanitetsbygningen og svimmingpoolen hvor restauranten ligger i huset lige ved poolen. Som nævnt tidligere var det super rent og de gjorde rent mindst 3 gange daglig, ofte tror jeg det flere gange. En fornøjelse af bruge denne bygning til både opvask, bad, tøjvask m.m.
Camping Anse du Brick
Camping Anse du Brick
   
   
   
   
   
Fra pladsen var der få hundrede meter ned til stranden og her kan både udsigten lige uden for pladsen og selve stranden. Når der var højvande var der ingen strand overhovedet og ved ebbe var der ret så langt ud til vandet. Camping Anse du Brick
Camping Anse du Brick
Camping Anse du Brick
   
   
Der var animation hver dag, det meste for børn men den ene aften var der en tryllekunster og vi tog ned og se showet. Hele restauranten var fyldt op, og da han spurgte om der var mange franskmænd kom er et begrænset antal jubel, men da han spurgte hvem der var hollænder, så råbte næsten hele salen, og resten var englændere. Der sad også en englænder lige bag ved mig og klappede så højt for det mindste lille trick at jeg havde lyst til at finde en ny plads, men det gik da. Det var en helt fint show, og en hyggelig aften hvor der skete lidt andet end vi normalt laver. Han var god til at inddrage børnene og som afslutning fik ca 7 børn hver et ballondyr.
Camping Anse du Brick
Camping Anse du Brick

 

Læs evt mere på campingpladsens hjemmeside: www.anse-du-brick.com

 

Denne side er lavet af basis webdesign