banner

 

Camping Chateau Oseraie
Camping Chateau Oseraie

Se også www.camping-chateua-oseraie.com.

En rigtig hyggelig lille plads. Vi har boet her 2 gange - i 2005 og 2010. Der er en super service på pladsen. Første gang vi boede her faldt vinduet ud af døren på campingvognen, og de var utrolig flinke og hjalp os med at finde et sted hvor vi kunne få det lavet. Vi fandt et sted hvor vi kunne købe noget silicone og så lavede vi det selv.... indtil vi kom hjem,

Pladsen ligger ved afkørsel 13.1 på A1 på vej mod Paris. Afkørslen hedder også Peronne og Albert.

Pladsen er rigtig god hvis man gerne vil se området fra 1. verdenskrig. Der er mulighed for en rigtig god rundtur i området med flere seværdigheder fra denne krig.

Christian på vej hen til vognen efter en tur i bruseren... var vist tiltrængt efter en lang køretur. Camping Chateau Oseraie
Camping Chateau Oseraie

Køkkenet er næsten et udekøkken, rigtig hyggelig.

Der er også kommet en lille cafe på pladsen, maden er ikke noget særligt, men ganske ok.

Camping Chateau Oseraie Camping Chateau Oseraie

Pladsen er ikke ret stor, men rigtig hyggelig. Der er ikke så mange turistpladser, men det ligner ikke bare en gennemgangsplads.

Prisen er også helt ok - campingvogn med strøm og 2 personer koster 15,90 euro i højsæsonen og så koster brusebadet også 1 euro for 7 min.

 

Der er også internetadgang på pladsen, både via en computer i informationen og via trådløs netværk på pladsen, og der er god dækning.

Camping Chateau Oseraie