banner

 

Parc des Cygnes ved Amiens i Nordfrankrig

Når man ankommer til denne plads kan man godt se at den er ret ny - en moderne bygning byder velkommen. Der er også en lille bistro, bar eller hvad man nu vil kalde det. Man kan købe nogle enkelte måltider mad - pizza og lign.

Pladsen giver et godt indtryk fra starten, og der er også en del brochurer om byen og området i receptionen. En meget fin velkomst.

Vi besøgte pladsen i august 2009

Parc des cygnes - camping - frankrig
Parc des cygnes - camping - frankrig
Parc des cygnes - campingplads, Frankrig
Pladsen er en ASCI plads og hvis man besøger den udenfor højsæsonen er det ret billigt. Vi betalte 25 euro for en overnatning med strøm - en ok pris men heller ikke mere specielt pga rengøringen i de sanitære bygninger som godt kunne være bedre.
Selve pladsen er opdelt i små pladser med nogle rigtig hyggelige hjørner og kroge. Der er ikke ret mange lige pladser og nogle af dem er meget store. Der var frit valg bland alle de ledige pladser. Parc des cygnes - camping - frankrig
Parc des cygnes - camping - frankrig En dejlig plads til enten tøjvasken eller til opvasken.
   
Lige ved pladen var der både et fiskested og denne hyggelige sø - nogle få pladsen havde udkig over denne sø. Parc des Cygnes  - camping - frankrig
Parc des cygnes - camping - Frankrig Vores plads som var nem lige at bakke ind på og ikke mindst kunne vognen give os lidt skygge - der var meget varmt.
Der var også nogle få hytter til udlejning - de lå rigtig fint og det så ret så hyggeligt ud. Parc des cygnes - camping - frankrig
   

Pladsen egner sig rigtig fint når man skal udforske Amiens - der skulle ikke være ret lang ind til byen, og der går bybusser lige udenfor campingpladsen. Vi har ikke besøgt Amiens endnu, så vi vender helt sikkert tibage til denne plads når vi engang skal bruge nogle dage i området.

Vi har tidligere boet i området, og der er rigtig meget at se - både steder fra 1. verdenskrig, oldtidsbyen Samara og meget andet.

   
   
   
   
   

 

Denne side er lavet af basis webdesign