banner

Camping Aller-Leine-Tal

En campingcheque plads lidt nord for Hannover

 

En dejlig plads som ligger meget tæt på motorvejen - man kan godt høre bilstøjen udenfor, men det er ikke voldsomt i betragtning af hvor tæt den ligger på. Tilkørslen er lidt speciel, idet man skal ind på rastepladsen Aller-Leine-Tal og så tage afkørslen for enden af rastepladsen, man drejer til venstre mod Celle og så kommer pladsen efter ca. 800 m. Pladsen har normalt åbent til ca kl 22, og hvis man ringer så kan man også komme ind senere.

Velkomst og servicen på pladsen er yderst tilfredsstillende. De er flinke, hjælpsomme og venlige.

 

camping aller leine tal camping aller leine tal
camping aller leine tal Vi er ved at sætte vores splinternye vogn op for første gang. Det er spændende om alt virker, da vi har fået vognen dagen før. Bortset fra et par småting, så ser det ud til at alt virker.

Da vi besøgte pladsen først i april, var der ikke så mange gæster. Vi boede der i 2 nætter, da vi ville rundt og se lidt af området. De gæster der kom var primært danske og de fleste var der kun på gennemrejse. Det egner pladsen sig også fint til.

De sanitære forhold er fine, og der er 10 amp på pladsen. Pladsen har også en restaurant og man spiser ganske udmærket på pladsen, udvalget er ikke så stort, men de snitsler vi fik var helt ok.

 

camping aller leine tal camping aller leine tal
camping aller leine tal camping aller leine tal
   

Pladsen ligger idyllisk og floden Aller lige et par hundrede meter fra pladsen. Lige ved pladsen løber også en lille bæk og selv i det tidlige forår var der dejligt på pladsen.

 

En plads med et stort potentiale og jeg tror da også at ejerne vil arbejde meget med pladsen i årerene fremover, men også nu er det en glimrende plads, og vi hvis vi har brug for en plads i dette området, og specielt på gennemrejse, så er valgtet nemt, vi vil til enhver tid køre forbi Camping Aller-eine-Tal.

Vi havde lidt besvær med at finde pladsen, da der er 2 gader i samme postnummer der hedder Marschweg, men der er kun 1 Engeshausen - eller se koordinaterne på deres hjemmeside

 

læs mere på www.camping-aller-leine-tal.de

 

camping aller leine tal