banner
D

Camping Rote Schleuse

En campingplads i udkanten af Lüneburg

 

Vi har besøgt pladsen i påsken 2012

Camping Rote Schleusse er en hyggelig lille plads. Da vi ankom var bommen lukket og den åbnede først 1,5 time senere. Den var lukket mellem 13 og 15. Men vi gik en lille tur på pladsen for at finde det sted vi gerne vil placere vognen.

Lige ved receptionen var der fint pyntet med påskeæg, en "god påske" hilsen og der var en hyggelig lille terasse foran receptionen.

Der var ikke så meget plads rundt omkring så vi parkerede vognen foran bommen, den var jo alligevel lukket.

Pladsen har en helt ny sanitetsbygning, og den er ren og flot. Så den side af sagen er helt ok.

 

Camping Rote Schleusse, Lüneburg Camping Rote Schleusse, Lüneburg

 

Da receptionen åbnede og vi sagde vi gerne ville bo der 1 uge, troede han vi lavede sjov. Ville vi virkelig bo der 1 uge uden vi havde forudbestilt...., det lykkedes men det var altså ikke helt nemt sagde han. Men han fandt da en plads til os. Et andet sted end vi havde søgt ud, men pladsen var ok, og vi fik os installeret. De første par dage følte vi os godt nok pakket lidt af vejen, men i løbet af skærtorsdag blev der godt fyldt op, så kunne godt forstå han lød lidt tvivlsom i søndags.

Så vil du besøge pladsen er det en god ide at reservere.

 

Camping Rote Schleuse, Tyskland Camping Rote Schleusse, Lüneburg
Camping Rote Schleusse, Lüneburg Camping Rote Schleuse, Tyskkand
Camping Rote Schleuse Lüneburg

Et par indtryk af terassen udenfor receptionen og fra den hyggelige indendørs restaurant. Selvom naturen ikke er så grøn endnu, så er der kommet blomster i krukkerne og sammen de farverige påskeæg og den anden pynt var der masser af farver og ting at kigge på.

I restauranten er der gratis trådløs internet, og det var hyggeligt at side og drikke en kop kaffe mens man lige kunne checke mailen og få det sidste nye via Internettet.

På den ene væg hænger denne lille fuglekasse, og hvad er mere passende på campingplads.... ja fuglen skal selvfølgelig bo i en campingvogn. Jeg synes den er rigtil sød. Camping Rote Schleusse, Lüneburg
Camping Rote Schleuse, Tyskland Den første række, og hvis man lå her i begyndelsen er man tæt på sanitetsbygningen og opvaskerummet. På billedet er pladserne nogenlunde fyldt op, men det blev endnu tættere.
Vores plads i rækken længst væk og med udsigt ind i skoven og ud på vejen. Camping Rote Schleuse, Tyskland
Camping Rote Schleuse, Tyskland Pladsen har ogå en naturbadesø - må kun benyttes af campinpladsen´s gæster, men der var ikke nogle ude at bade mens vi var der - lidt koldere og der ville have været is på søen, så der var jo nok årsagen....
   
Selv bland campinggæsterne er der pyntet op med påskeæg. Vi har også købt nogle stykker, så vil hjem og hænge påskeæg op i træerne. Det ses ikke så meget i Danmark, men vi kan da give vores bidrag til at øge påskepyntningen i Danmark. Camping Rote Schleuse, Tyskland
   
Camping Rote Schleusse, Lüneburg Camping Rote Schleusse, Lüneburg

 

Et par indtryk fra campingpladsen. Selvom pladsen ikke er ret stor, så er der mulighed for at bo inde i skoven, i det helt åbne eller ved et par træer. Der er 3 små veje og pladserne inde i skoven, så det er til at overskue.

Det er en fin lille plads hvor service er god, de sanitære forhold er rigtig gode, og selve pladsen er også god, så hvis man vil se Lüneburg, så kan pladsen bestemt anbefales.

 

 

Camping Rote Schleusse, Lüneburg 'Camping Rote Schleusse, Lüneburg

Lige overfor campingpladsen ligger denne rigtig hyggelige restaurant. Mens vi ventede på at campingpladsen åbnede gik vi herover og fik en kop kaffe og et stykke kage. Maden lød rigtig godt, så det skal da også prøves....og det blev det et par dage senere. Det var god og lækker mad i en rigtig hyggelig lokale.

Langfredag var vi på en lille gåtur i skoven, og selvom det var lidt koldt, så skinnede solen og det var herligt at sidde ude på terrassen ved denne skønne sted og nyde en kop kaffe/en øl.

 

 

Campingpladsen ligger faktisk midt ude i skoven, og der er masser af muligheder for herlige vandreture. Vi gik en tur på en times tid hvor vi primært fulgte en tur langs floden/åen eller hvad man nu vil kalde det.

En herlig tur i et noget af det bedste vi har haft i denne ferie - koldt med en del sol. Vi mødte en hel del andre var ude at gå/løbe/cykle.

Skoven ved Campingpladsen Rote Schleuse, Lüneburg Skoven ved Campingpladsen Rote Schleuse, Lüneburg

 

læs mere på www.campingroteschleuse.de