banner

 

Waldsee Camping i Ladbergen ved Münster

 

Første gang vi besøgte pladsen var i påsken 2008 på vejen hjem fra vores forårstur til Frankrig.

Pladsen ligger MEGET tæt på motorvejen - ca 1km, men man kan næsten ikke høre motorvejen. Der ligger en ret stor badesø lige ved siden af pladsen og navnet passer også meget fint, da der er en del træer rundt omkring pladsen, så en større eller mindre skov passer helt fint.

Waldsee Camping Tyskland
Waldsee Camping Tyskland

 

De sanitære bygninger er ok, men restauranten er rigtig god, her fåes et god måltid mad til en fin pris. Da vi besøgte pladsen i 2009 fik en god buffet med flere gode retter og dessert til 10 euro pr person.

Waldsee camping Tyskland

Indgangen til campingpladsen er lidt mere hyggelig i sommertiden med en del krukker, blomster og masser af grønne blade på træerne.

Waldsee camping Tyskland
   

 

Det er som mange pladser i Tyskland først og fremmest en fastligger plads. Langt de fleste plader er beboet af større eller mindre campingvogne med et stort telt foran, og som reget en pavillion eller et ekstra telt eller 2 på den lille plads. Der er både græsplæne, blomster, buske og hvad der ellers også kan være plads til.....

waldsee Camping Tyskland
   
Skovbadesøen som pladsen er navngivet efter. Der var endda et hjørne med lidt sand så man efterligne havet en smule. Der er langt til havet herfra, så lidt sand i vandkanten er sikkert et god erstatning for havet. Ikke alle er så tæt på havet som vi er i Danmark.
Waldsee-camping Tyskland
Camping Waldsee Tyskland
   
Pladsen ligger også ret tæt på en lufthavn - der kommer ikke ret mange fly, men engang imellem kan man et ret stort fly lige oven over campingvognene... det ser ret godt ud.
Waldsee camping Tyskland
Waldsee camping Tyskland

Denne plads har flere pæne og nydelige pladser men også en del som trænger til at blive passet ... men der er også nogle turistpladser som vi kan bo på. Her er eksempel på vores sommerplads og vinterpladsen ( det var godt nok i påske, men der var en del frostgrader)

Første gang boede vi lige udenfor sanitetsbygningerne, der var ikke så mange turistpladser. Da vi besøgte pladsen igen i sommeren 2009 havde de fået et par flere turistpladser.

Waldsee Camping tyskland
Waldsee camping Tyskland
Waldsee camping Tyskland
Waldsee camping Tyskland
   

En fint plads til en enkelt overnatning på vej ud eller hjem, men vi ville ikke vælge denne plads hvis vi skulle bo her i længere tid.

 

Læs mere om pladsen på www.waldsee-camping.de