banner

Brest

Vi havde hørt op læst om Ocenariet i Brest, så vi var spændt på at se om det kunne leve op til forventningerne. I Michelins grønne guide har det 2 stjerne, og det plejer at være godt. Ocenariet ligger ved lystbådehavnen. Der var en flot udsigt over bugen og til den gamle bro til Crozon halvøen.
Der var rigtig mange p-pladser, så det var bare om at finde en med skygge og huske hvor vi parkede bilen. Ocenariet består af store hvide bygninger - det var både stort og flot. Navnet er Oc√©anopolis - Brest.
Udsigten fra p-pladsen ved Ocenariet Ocenariet i Brest
Ved indgangen fik vi udleveret kort ( uundværligt når man skal finde rundt..) og så var det ellers bare om starte rundturen.
Vi lånte nogle audioguides, og det var også rigtigt godt, og meget lettere end at læse om alle de forskellige akvarier.
Der var utrolig mange muligheder for at få information, via audioguiden, filmforestillinger og tekster rundt omkring. Hvis man vil se og høre alt, så er jeg ikke sikker på at 1 dag var nok. Vi tilbragte ca. 4 timer i ocenariet. Der var stort flot, og var turen værd, alligevel var vi lidt skuffet. F.eks savnede vi et rigtig stort akvarium og polarpavillon er faktisk flottere i Odense Zoo.
Da vi var færdige med ocenariet kørte vi hjem til campingpladsen, så hvad byen Brest ellers kan byde på, ja det må vente til en anden gang.
Ocenariet i Brest Ocenariet i BrestOcenariet i Brest Ocenariet i BrestOcenariet i Brest Ocenariet i Brest
Et lille udpluk af de mange forskellige fisk....
Ocenariet i Brest Ocenariet i Brest Ocenariet i Brest
Ocenariet i BrestBrest
 
Læs mere på Oc√©anopolis egen hjemmeside: www.oceanopolis.com