banner

Concarneau

Concernau
 
Udsigten fra Ville Close (muromkranset by), som også er den gamle bydel midt i havnen i denne by.
 
Concernau Byen har 18.630 indbyggere. Byen har en stor fiskerihavn, hvor frosne tunfisk fra det indiske ocean landes, og byen har flere fiskekonserves fabrikker. Byens attraktion er uden tvivl den gamle bydel, som faktisk ligger midt ude i havnen og er en muromkranset by - kaldet La Ville Close.
Indgangen til den gamle by foregår via den gamle bro, og flere landes flag byder gæsterne velkommen, også det danske flag er med. Den dag vi besøgte byen var der koncert ved indgangen, en gruppe ved navn Micamac, som spillede flot keltisk musik.
Concernau ConcernauConcernau
Concernau
Concernau
Fra toppen af bymuren var der en rigtig flot udsigt over byen og havnen.
Concernau Concernau
Byens smalle gader var rigtig hyggelige og der var flere restauranter og butikker med bretonske specialiteter. Flere af bygninger har brugt fiskenet som udsmykning, og i flere farver.
ConcernauConcernauConcernau
 
ConcernauConcernau
På den den anden side af byen kunne man sejle til og fra byen - en "vandbybus"
Flere af bygninger har brugt fiskenet som udsmykning, og i flere farver.
ConcernauConcernau Concernau
Concernau En af byens specialbutikker havde lavet disse figuere i sukker og schokolade - det var utrolig flot lavet, og naturligvis mått4e man ikke berøre dem - små kunstværker med masser af detaljer.
Der var også mange lækre ting at købe - forkellige bretonske kager, og det var svært at vælge, da de alle så meget gode ud.
En by hvor man sagtens kan bruge nogle timer - bestemt et besøg værd. Concernau Concernau
Der er flere udflugtsmuligheder tæt på byen, vi valgte at køre lidt syd for byen, langs med kysten. Udsigten ind over byen var utrolig flot. Vi fandt et gammel fæstningsværk e.l. hvor vi spiste nogle af de kager vi havde købt inde i byen.
ConcernauConcernau
ConcernauConcernau
ConcernauConcernau
Læs mere på byens egne hjemmeside: http://http://www.tourismeconcarneau.fr
 
Denne side er lavet af basis webdesign