banner

Huelgoat

Midt inde i Bretagne ligger der en skov hvor man næsten kan se alfer og andre eventyrlige væsener. Der er masser af legender om alfer, trolde som har levet i Bretagne og troldmanden Merlin er også fra disse egne. Når man ser områder som dette så føles det næsten som om de kunne vise sig når som helst.
HuelgoatHuelgoatHuelgoat
Dagens mål var Huelgoat, som ligger i det centrale Bretagne, på vej dertil var der et helt anderledes landskab og nogle flotte udsigter fra de flade toppe.
HuelgoatHuelgoat

Selve byen er ikke særlig stor - ca. 1.700 indbyggere, men attraktionen er heller ikke byen men skoven som ligger lige ved byen. Bag byens turistkontor begynder det allerede med de mange store sten. De ligger hulter til bulter og har mange forskellige former. En af dem ligner en stor fisk - den byder måske velkommen til denne skov.

 

Der er forskellige ruter at vælge imellem - og en turen langs Allee Viollette kan bestemt anbefales. Det er simpelhen et stort klippehav af forskellige sten. De har også en rokkesten, men den kan ikke rokke.
HoelgoatHuelgoat
HuelgoatHuelgoatHuelgoat
Når man vandrer i denne skov så kan man næsten fornemme nogle af de gamle sagn fra Bretagne.
HuelgoatHuelgoatHuelgoat

 

Da vi kom tilbage til turens udgangspunkt var der mulighed for at komme ned i en underjordisk hule, hvor der løb en underjordisk bæk

.

HuelgoatHuelgoatHuelgoat

 

Byen er ikke er ret stor, men det er en hyggelig by.

HuelgoatHuelgoat

 

 

HuelgoatHuelgoat
Læs mere på områdets hjemmeside: www.pnr-armorique.fr/fr/communes/huelgoat.html
 
Denne side er lavet af basis webdesign