banner

Pointe du Ras

Pointe du Ras En af de store seværdigheder i Frankrig og Bretagne. Stedet kaldes også "verdens ende" og man er nok på vestligste punkt i Frankrig. Stedet er barsk, fyldt med mennesker og utrolig flot.
På vej til Pointe du Raz kom vi til en lille bugt, her kunne man se fyrtårnet og man kunne fornemme det store hav. Bølgerne var meget store, der var også mange surfere, og man følte sig ret lille. Allerede her var stedet virkelig flot, og man kunne ikke gøre andet end nyde udsigten. Den sidste lille by før vi kom ud til Pointe du Raz er en lille by med mange hvide huse, men ikke ret mange blomster og grønt. Klimaet er for barsk til at der kan gro ret meget.
Pointe du Ras Pointe du Ras
Pointe du Ras
Ved ankomsten til Pointe du Raz bliver man automatisk ført ind på en stor p-plads, og lige ved siden af den var et sted med butikker og spisesteder. Fra dette punkt kørte der en bus ud til Pointet. Der var også mulighed for at gå - vi tog bussen.
Pointe du Ras Pointe du Ras
Pointe du Ras Pointe du Ras
Pointe du Ras Pointe du Ras
Da vi var steget af bussen kunne man se hvad der gjorde dette sted til noget særligt. De flotte og barske klipper, en utrolig flot udsigt og fornemmelsen af det store hav. Man kunne sidde længe og nyde dette sted. Mange klatrede rundt på klipperne, og når man ankom til en bestemt punkt, så var det på egen risiko. Der var noglestykker forbi dette skilt, men ikke ret mange. At det kan være farligt bør man respektere.
Pointe du Ras Pointe du Ras
Pointe du Ras Pointe du Ras
Pointe du Ras Pointe du Ras
Pointe du Ras

 

Havet, lyngen og klipperne gav en utrolig flot farvespil, og med det flotte vejr vi havde så var egentlig ikke så barsk, men virkede indbydend. En efterårsdag hvor der blæser godt, da må dette sted være en helt speciel oplevelse.

 

Læs mere på byens egne hjemmeside: http://www.pointe-du-raz.com
 
Denne side er lavet af basis webdesign