banner

Blois

 

En by ved Loire floden med et spændende slot og et hyggeligt centrum.

Da vi kom kørende til byen så vi dette flotte syn på den anden side af floden. Vi havde planlagt at besøge byen, ellers havde vi nok besøgt den alligevel, det var simpelthen for flot til bare at køre forbi.

Vi fandt hurtig en p-plads til bilen og lige foran slottet var der mulighed for en byrundtur med hestevogn. Det var en rigtig fin tur, og gav et fint indtryk af byen.
Blois
BloisBlois
Når man er inde på slotspladsen og går ud til den ene side, ser man dette fantastiske udsigt over byen. Der er flere steder i byen hvor man har flotte udsigter pga højdeforskellen.
BloisBlois
De store højdeforskelle i byen kan bl.a. ses på denne lange og flotte trappe.

Der er mange butikker i byen og man kan sagtens få nogle timer til at gå med at gå lidt rundt i byen og kigge på vinduer og besøge nogle af de spændende butikker som findes i byen.

 

Blois Slottet i Blois er ikke blandt de største, men bestemt et besøg værd. Lokalerne er utrolig flotte og fra slotsgården er der en rigtig flot udsigt over byen.
BloisBlois
På pladsen foran slottet er en flot og hyggelig plads. Medens vi sad og fik en kop kaffe begyndte der pludselig at komme noget larm fra bygningen ved siden af. Det viste sig at være en show med drager der kom ud af vinduerne. Huset hed også noget i retning af House of Magic. Det var et ret flot show som vist nok var 1 gang i timen.

 

Denne side er lavet af basis webdesign