banner

Troo

TROO - triglodyt by.

En lille landsby som ligger på toppen af en klippe og mange af husene er bygget ind i klipperne. Der er smalle gader, som nogle steder kun er trapper, en lille drypstenshule et museum og en lille hyggelig cafe.

En lidt speciel seværdighed, som bestem er et besøg værd, men ikke en lang omvej værd.

 

Seværdighederne i denne by er ligesom selve byen  - små og hyggelige. "Nede" i byen er der også en gammel kirke med nogle flotte kalkmalerier.

TrooTrooTroo

 

Dette lille museum viser hvordan husene var indrettet og det ydre viser bare indgangen, det var en del mere plads indendørs end jeg havde forventet.

 

TrooTroo Troo
   
Troo

I nogle dele af byen lå der almindelige huse. Byen er ikke ret stor, men der er store forskelle på byen i bunden, husene inde klipperne og så de huse som ligger på toppen.

 

   
TrooTroo

Dette lille museum/vinsmagningssted eller hvad det nu var, så ikke ud af ret meget udefra vejen, men jo nærmere vi kom så mere spændende så det ud.

Den dag vi besøgte stedet var der vinsmagning på forskellige vine. Et meget charmerende lille sted med en helt speciel atmosfære.

TrooTroo

 

Den lille kirke "nede" i byen er ret særpræget - der er nogle flotte kalkmalerier, og den er bestem meget gammel. Man fornemmer i hvert fald at man er sat nogle år tilbage. Taget er nok ikke helt tæt, da der lå vand på gulvet og kirkebænkene så ikke særlig behagelige ud, men jeg tror nok at den stadig bruges. Så vidt vi kunne se på nogle af de papirer vi så liggende virkede det som en aktiv kirke - se lige trappen/stigen til klokketårnet, og så ser brædderne ikke ud som de kan bære ret meget.....

TrooTrooTroo

 

Denne side er lavet af basis webdesign