banner

Anse du Brick

Anse du Brick

 

En lille bugt på den nordlige del af Contentin halvøen. Bugten hedder det samme som campingpladsen, den er ikke ret stor, men til gengæld meget flot.

 

Anse du Brick
Anse du Brick
Som de alle steder på denne halvø er der stor forskel på ebbe og flod. Stranden ved denne bugt er ikke eksisterende ved flod og til billedet på venstre side er det meget tæt på ebbe og har stranden en stort stykke med blødt sand. Der er mange mennesker på stranden så snart vejret er til det, og den ligger da også kun få hundrede meter fra campingpladsen.
   
Anse du Brick

På vej ned til stranden er der nogle rigtig fine steder hvor man kan nyde udsigten over bugten.

Når man kommer ned på stranden ser perspektivet er helt anderledes.

Anse du Brick
Anse du Brick
Anse du Brick
Anse du Brick

Når man kommer kørende fra Cherbourg kommer man kørende på vejen igennem klipperne og der er virkelig flotte udsigter på begge sider.

På siden mod Cherbourg kan man faktisk se til Cherbourg og de mure som er bygget ude i Cherbourg havn. Disse mure skal beskytte havnen i Cherbourg mod stormen.

Anse du Brick
Anse du Brick
Anse du Brick

Der er også lavet en parkeringsplads med udsigt terrasse lige før bugten, og punktet hedder selvfølgelig "Anse du Brick".

Vi gik fra campingpladsen og langs med vejen om dette udsigtspunkt og på vejen tilbage gik vi med stien rundt om klippen. En rigtig flot tur og bare med en lidt anderledes vej ser flere af tingene helt anderledes ud.

Mange steder langs kysterne er der som herhjemme også rester af bunkerne fra 2. verdenskrig. Her kunne man stadig en se en lang gang og denne virker fin som et lille udsigtssted. Anse du Brick
Anse du Brick
Fra stien kunne vi se over til Fort Levi - et lille kønt sted - her kan man se den mur som omkranser stedet.

 

andre udsigter fra turen rundt om klippen.....

 

Anse du Brick
Anse du Brick
   

Ved stiens afslutning lå disse huse som må have en helt fantastisk udsigt - hvordan man egentlig kom ned til disse huse, det var straks lidt sværere at se - men hvad gør det når de har så flot en udsigt....

Vel hjemme på pladsen kunne vi nyde synet med en flot solnedgang som farver husene rødlige....

En lille køn bugt -som det kan anbefales at bruge lidt tid på, og særligt hvis man bor på campingpladsen.

Anse du Brick
Anse du Brick
   
   
   
   
Denne side er lavet af basis webdesign