banner

Fort Levi

På den nordlige del af halvøen Cotentin - lidt vest for Cherbourg - og helt ude for sig selv, ligger der et skønt gammelt fort. Fortet er overnatningssted - Gites de France - og sikken et sted.

Det ligger helt fantastisk flot - og de gamle bygninger er meget charmerende.

Fortet er oprindeligt fra 1801 og bygget af Bonarparte som et forsvarsted.

Fort Levi, Manche, Normandiet
Fort Levi, Manche, Normandiet Fort Levi, Manche, Normandiet

 

Når man kommer kørende ser man palmerne, parkeringspladsen og selv om det ser hyggeligt ud, så er det ikke det mest charmerende side af fortet.

Når man går en tur rundt om fortet begynder det at blive mere specielt, vi troede at det var en cafe oppe på 1 etage på den overbyggede terrasse - eller hvad man nu skulle kalde det. En helt fantastisk udsigt fra dette sted....

Stedet var en spisested for dem som boede på fortet og der var desværre ikke adgang for offentligheden.

Fort Levi, Manche, Normandiet
   
Fort Levi, Manche, Normandiet En del af muren som omkranser fortet - den gamle dør er med til at give en speciel charme.
En rigtig hyggelig og charmerende plads inde i fortet, og selv om der ikke var så meget udsigt så er det virkelig charmerende. Den åbning man kan se var dog lukket af med glas så der var læ derinde, men muligt at se ud over havet gennem døren. Fort Levi, Manche, Normandiet

 

Området udenfor fortet er også værd at bruge lidt tid på - en kyst hvor der sikkert blæser meget, men rigtig smuk.

Hvis vi ikke var på camping, så var dette et sted vi gerne ville bo nogle dage. Her er virkelig stille og roligt, og en flot natur.

Fort Levi, Manche, Normandiet Fort Levi, Manche, Normandiet