banner

Julloville

 

En lille smuk badeby som ligger lidt syd for Granville. Der er strandliv, en flot promenade, cafeèr med havudsigt, en hyggelig by. Byen er ikke ret stort, MEN det er til gengæld deres marked.

Vi søgte efter nogle loppemarkeder el.lign og læste om markedet i denne by. Det lokale turistbureau i Breville havde anbefalet markedet, og her var marked for alle pengene. Den ene gade efter den anden var propfyld med boder. Der var gammelt og nyt, dyrt og billigt - ja simpelthen alt man kan ønske sig af et rigtig godt loppemarked.

Hvis du er i nærheden når der er marked og du godt kan lide at gå og kigge på gamle ting og sager, så er det et must at besøge dette marked. Der er alt fra cykler, mortorcykler, ting til husholdingen, legetøj, gamle bøger og meget meget mere.

Jeg var på udkig efter nogle gamle bøger til at bruge til mine kort så det skulle ikke være det dyreste. Jeg fandt bla. en lille rigtig fin bog og da jeg spurgte til prisen - så kostede den 100 euro, han forklarede også en hel masse om hvorfor den var så sjælden.... men det var ikke det jeg ville betale. Jeg fandt senere flere gamle bøger til næsten ingen penge.

Julloville, Manche, Normandiet Julloville, Manche, Normandiet
Julloville, Manche, Normandiet Julloville, Manche, Normandiet

 

Det var meget varmt den dag, så det var skønt at tage en afstikker til stranden og sidde i skyggen og nyde udsigten.

 

Julloville, Manche, Normandiet Julloville, Manche, Normandiet
Julloville, Manche, Normandiet På stranden var der en del mennesker, men stadig masser af plads. Udsigten var ret flot, og alle omklædekabinerne er ret typiske for de franske strandbyer.
   
En tur langs promenaden. Markedet ligger lige bag ved promenaden, så det var hurtigt at vende tilbage til markedet. Julloville, Manche, Normandiet
Julloville, Manche, Normandiet

Menukort på en lidt anderledes måde, det så du som om man skulle tage en seddel med den fisk man ville spise og på den måde kan man jo fint se om der er udsolgt.

På alle sedlerne stod der et fiskenavn - det tror jeg i hvert fald, med det lidt franske jeg kan kunne jeg genkende op til flere navne på forskellige fisk.