banner

Dino Park Münchehagen

Vi har ofte set brochurer til denne park, og nu ville vi besøge den og se hvad det var for en park.

For nogle år siden besøgte vi en Dino-Park i Frankrig, men det var lidt skuffende. Det viste sig at denne park absolut var et besøg værd, over 200 forskellige dinosaurier, der var fodaftryk i stenene af rigtige dinosaurier og turen rundt på de godt 2 km var absolut et besøg værd.

Her er par indtryk fra parken - et er at se billederne noget andet er at stå blandt de store dinosaurier og få fornemmelse af deres enorme størrelse. Det var næsten som Jurassic Park, bare mere fredeligt.

 

dino park dino park dino park
Parken er opbygget så man går en bestemt rute, og man starter for mange millioner år siden, og bliver ført frem i tiden. Der er mange forskellige dyr, både store og små, og der er en beskrivelse på tysk og engelsk på dem alle.
dino park dino park dino park
dino parkdino park dino park
dino park dino park dino park
dino park dino park

Parken er bygget hvor der er fundet spor efter dinosaurer, og der er bygget en hal for at beskytte disse spor. Den lille gule flyvesaurier fortæller at disse spor i klipper er fra dinosauer.

 

Den lille gule flyvesaurer viser vej gennem det meste af parken og her fortæller den at det dens far ved siden af.

dino park

dino park

dino park dino park dino park
dino park I denne del af parken står dyrerne meget tæt og det er en sjov oplevelse af gå her midt imellem alle disse dyr, både store som små.
dino parkdino parkdino parkdino park
dino park dino park dino park
dino park dino park dino park
dino park dino park dino park
dino park

Her i slutningen er det bl.a. den store mammut der imporere, der er også sjove og mærkelige dyr som jeg aldrig har set, bl.a. det kæmpestore hestelignende dyr.

Nu er turen ved at være slut og efterhånden er vi nået til den tid hvor der levede mennesker, det kan der ses mere som i den hal som aflutter turen.

Alt i at en spændende tur, og man behøver ikke at have børn med for at nyde oplevelsen i denne park.

I slutningen er der nogle muligheder for børnene selv at prøve at være med til at grave dinosaurer knogler ud af sandet og andre legeopgaver.